Case in strainatate cu pana la 50.000 de euro!

Locuintele din Romania sunt inca foarte scumpe fata de nivelul de pret la care ar trebui sa fie. Si nu spunem asta din cauza puterii de cumparare din ce in ce mai reduse a romanului de rand, ci pur si simplu comparand costul unei case/locuinte de aici cu una „din afara”! Cu un buget de pana la 50.000 de euro poti sa-ti gasesti si o casa de vacanta sau un apartament bine amplasat (chiar si aproape de plaja ori de munte) in tari precum Grecia, Turcia, Suedia sau Bulgaria, dar si o locuinta clasica intr-un stat ca Italia ori Germania!

Ce case cumperi in strainatate cu pana la 50.000 de euro! GALERIE FOTO! 

De exemplu, in Bulgaria, criza a lovit puternic proprietarii de case, iar preturile sunt din ce in ce mai mici. La 14.000 de euro poti cumpara locuinte aproape de mare, cu suprafete de peste 100 de metri patrati sau vilute la munte.

Daca te uiti pe oferte, o sa vezi preturi ce par incredibile, mai ales pentru locuintele din zonele rurale, dar bine pozitionate, in sensul ca sunt foarte apropiate de statiunile de vacanta.

Daca doresti sa faci o afacere si sa iei o casa de vacanta, gasesti si la preturi de circa 40.000 de euro pentru un apart hotel cu doua camere, de regula si gata mobilat. Preturile actuale pe metrul patrat nou construit sunt in jurul valorii de 500 – 600 de euro.

Mergem mai departe! In Grecia, cu un buget de 50.000 de euro iti poti cumpara o casuta la tara sau un apartament in oras. Depinde ce vrei! Conditiile de locuit sunt bune in ambele cazuri.

In Grecia, cu 39.000 de euro ai bani sa iti iei un apartament de 47 de metri patrati.

Mai multe oferte ai AICI! Sau poate vrei un apartament de vacanta! O casa de vacanta?

Ori poate ai chef sa stai in centrul Atenei?

In Turcia este, de asemenea, o oferta foarte bogata de case sau apartamente. Preturile par excelente si de vazut ai cu siguranta ce vedea!

De exemplu, la preturi sub 20.000 de euro poti deveni proprietarul unui apartament studio in Alanya, exact la cativa pasi de mare.

Si in frumoasa si insorita Toscana ai putea gasi o casuta de vacanta la preturi de pana la 50.000 de euro, daca nu esti foarte pretentios in ceea ce priveste confortul.

Tot in Italia, gasesti si apartamente la oferta sub 50.000 de euro. Mai greu, dar se poate! Criza nu i-a ocolit nici pe ei!

De asemenea, la preturi de pana la 50.000 de euro, in Germania te asteapta niste case mai cochete. In bugetul stabilit, poti deveni mandrul proprietar al unei locuinte cu trei dormitoare intr-unul din satele nemtesti clasice.

O oferta mai bogata gasesti AICI!

Vile mult mai aratoase, la preturi si mai mici, in jur de 20.000 de euro, poti cumpara si in Laponia suedeza, in zona apropiata de Cercul Polar de Nord.

by Incont.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s